Ilie Nastase si Madalin Voicu vor sa faca lumina in cazul Robert Turcescu!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 04 oct 2020, 02:00

MApN tace, Parchetul General, la fel! Asa ca au sarit ca arsi doi parlamentari: Ilie Nastase si Madalin Voicu! Ei vor sa faca lumina in cazul Robert Turcescu!

Enervati de la maximum de marturisile ziaristului Turcescu, senatorul Ilie Nastase si colegul sau, deputatul Madalin Voicu, vin la parchet sa ceara procurorului general lamuriri. Nu de alta, dar situatia ar fi grava: „ E vorba in primul rand despre siguranta nationala ” si „ Nu a facut serviciul militar deci nu poate sa fie militar. Nu-l consider militar ”.

Unde mai pui ca Ilie Nastase, general in rezerva, are o ipoteza socanta: „ Poate sa fie si un impostor.

Orice este posibil! ”. In plus, „ Nu exista legitimatie la agenti, mai copii. Agentii n-au legitimatie. Ei nu spun sunt agent secret ”.

Militar cu acte in regula, Ilie Nastase spune ca el niciodata nu a fost agent de informatii, nici acoperit, nici descoperit. Probele pe care le aduce fostul tenisman sunt halucinante. Ramane de vazut ce va decide parchetul in legatura cu sesizarea celor doi parlamentari.

Mai ales ca institutiile statului nu par deocamdata foarte dornice sa faca lumina in acest caz!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO123067##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.