Strazile Bucurestiului, mai ceva ca un salon auto de fite. Uite cu ce bolizi se plimba vedetele!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Nu e nevoie sa te duci la vreun salon auto ca sa admiri cele mai tari modele de masini, aparute pe piata.

La noi, pe strazile Bucurestiului, zilnic, vedetele se plimba cu cele mai tari si mai luxoase autoturisme. N-o sa va vina sa credeti cat i-a costat pretentia de a tine in garaj o masina de lux! Esti vedeta si nu conduci o masina de lux? Imposibil! La noi, a ajuns sa fi ca la Hollywood! Aproape toti mondenii detin in garaj cele mai luxoase autoturisme! Nu credeti asta? Priviti ce minunatii pe patru roti au acestia.

Va puteti intalni in trafic cu Bianca Dragusanu. Ea conduce un BMW X 6, care a costat-o o avere! Nu mai putin de 70.000 de euro! Sa nu cumva sa credeti ca l-a luat la mana a doua! Pentru ca are aceleasi gusturi cu Bibi, Anda Adam si-a cumparat o masina identica! Totusi, nu am aflat care dintre ele si-a achizitionat-o prima si nici care are cele mai multe optiuni, dar e clar ca le plac amandurora bolizii de teren.

Loredana Groza multa vreme a condus un SUV Mercedes, ultimul racnet, pentru care a scos din cont nu mai putin de 80.000 de euro! Nu stim daca inca il mai are in garaj, pentru ca in ultimul timp a fost vazuta intr-o decapotabila arginitie, cel mai nou model de Mercedes E class Cabriolet, pe care il conduce adesea chitaristul din trupa ei. Pretul bijuteriei poate ajunge la 100.000

de euro.

##VIDEO123196##

Cine o intalneste pe Andreea Banica pe strazile Bucurestiului, sigur face ochii mari! Modelul masinii pe care aceasta o conduce este inedit. Artista este cea mai ecologista vedeta de la noi pentru ca micul ei autoturism este un Renault Electric Twizy, al carui pret nu este piperat: 6900 de euro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

I se spune “spaima soselelor” pentru ca este inca incepatoare.

Miss Andreea Tonciu conduce un bolid de 50.000 de euro, Audi A5, cadou de la mami. Nu puteam sa nu includem si barbati in lista noastra de proprietari mondeni, ai unor masini de lux. Smiley isi permite sa stea in dreapta, mai exact sa aiba sofer personal, care sa-i conduca Jaguarul. Fiara neagra are pretul aproximativ de 60.000 de euro.

Horia Brenciu se poate lauda cu un Audi de toata frumusetea! Modelul A7 intoarce toate privirile! Aceasta masina, in functie de dotari, poate ajunge si la 100.000

de euro. Va intrebati daca se poate mai mult? Priviti ce Bentley conduce domnul Vasile Turcu. Lumea sigur se opreste pe strada sa ii faca poze, pentru ca un astfel de model, il vezi cel mai des la Salonul Auto de la Geneva. Pretul e aproximativ 250.000 de euro.