Doi straini se indragostesc. Unul a stiut ca nu e intamplator.

SCHIMB DE VIETI este o drama romantica despre doi straini, un director de publicitate plin de succes si o mama care se lupta sa isi creasca singura copiii. Cei doi se indragostesc, dar numai unul dintre ei stie ca nu a fost din intamplare.

Prin SCHIMB DE VIETI, scenaristul si regizorul Don Roos prezinta o poveste dramatica dedicata unei generatii constiente de riscurile pe care le presupune dragostea.

Buddy Amaral este un barbat singur, iar Abby Janello este o mama singura cu o viata obisnuita.

Singurul lucru pe care il au in comun este ca ambii incearca sa-si revina dupa o perioada dificila. intalnirea lor nu este doar o intamplare, este o adevarata coliziune – sau cel putin asa i se pare lui Abby. Pe masura ce relatia lor devine mai profunda si Abby simte ca e posibil sa-i fi fost oferita o a doua sansa, ea isi da seama ca prima lor intalnire nu a fost chiar asa de inocenta pe cat crezuse.


SCHIMB DE VIETI nu este doar o poveste despre dragostea romantica, ci si despre romantismul realitatii si despre asumarea riscurilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Ben Affleck