INCREDIBIL. A castigat o AVERE la Loto, dar face asta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 17:10

Cat noroc pe capul ei! Jane Park, o adolescenta in varsta de 18 ani a castigat 1 milion de lire sterline la loterie.

In urma cu an, un bilet la loterie i-a schimbat total viata lui Jane Park! Ca orice adolescenta, visa la multe lucruri, insa nu si-a imaginat vreodata ca va avea dintr-odata sustinerea financiara necesara materializarii tuturor viselor ei de adolescenta.

Norocul a fost de partea ei, iar soarta a binecuvantat-o sa castige premiul cel mare, in valoare de 1 milion de lire sterline la loterie. Jurnalistii de la cotidianul The Mirror au stat de vorba cu ea dupa un an de zile, intreband-o cum au schimbat-o banii.



Jane Park le-a declarat reporterilor ca viata ei nu s-a schimbat prea mult. Locuieste tot cu mama ei, nu a cheltuit banii pe operatii estetice desi majoritatea au sfatuit-o sa-si puna silicoane sau sa apeleze la cele mai moderne tratamente de cosmetica, SPA, infrumusetare, etc.

Ceea ce li s-a parut uimitor reporterilor a fost faptul ca tanara a declarat ca inca mai mananca in restaurantele fast food desi isi permite sa mearga la restaurante de fite.

Nu are masina pentru ca inca nu are permis, insa a recunoscut ca isi doreste ceva scump, de fite, in aceasta privinta.

Jane Park sustine ca a cheltuit foarte putini bani pe lucruri inutile. Ce-i drept si-a facut si unele placeri, atat ei, cat si mamei sale. Are o pasiune pentru genti si isi dorea sa aiba in garderoba anumite branduri scumpe, iar mamei sale i-a cumparat cadou un ceas elvetian pe care a dat 3000 de lire sterline.
Tanara a adaugat ca intentioneaza sa isi infiinteze propria companie deoarece ii place sa lucreze pentru ea.

" Cand am aflat ca am castigat, nu mi-a venit sa cred. Inca mai persista acea senzatie de mirare. Prietenilor mei nu le pasa de cati bani am si nu ma lasa sa le fac cinste. Desi uneori, cand ne distram o noapte in club se mai intampla sa le cumpar cate un rand, din proprie initiativa", a povestit tanara.

" Eu cred ca nu m-a schimbat faptul ca am castigat la loterie", a incheiat adolescenta.

Ce parere ai despre asta? Te-ar schimba banii daca ai castiga un premiu fabulos?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk