Ce mai face Flori, fetita care la cinci ani cantarea doar 5 kilograme?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Va mai amintiti cazul strigator la cer al fetitei care la cinci ani cantarea doar 5 kilograme?

Avem vesti bune despre ea! Inconjurata de dragostea medicilor si a asistentelor, si-a triplat greutatea. Ba a inceput chiar sa vorbeasca. Primul cuvant n-a fost nici mama, nici tata. E greu sa-ti retii lacrimile!

Cand alti copii stiu deja sa spuna "mama", Flori a invatat sa zica "doctor". De mai bine de jumatate de an copila creste ca-n povesti, dar fara parintii despre care s-a spus ca au infometat-o pana aproape de moarte.

In locul celor care i-au dat viata, sunt medicii si asistentele.

Nu e singurul lucru cu care se mandreste Flori. De la cele 5 kilograme, cate avea cand a fost adusa la spital, acum cantareste aproape 15. In doar jumatate de an, i-a depasit cu mult pe ceilalti copii de varsta ei.

Medicii se confrunta acum cu o situatie la care nu se asteptau: de la dieta de ingrasare, Flori trebuie sa treaca acum la un meniu de regim.
Micuta nu mai are voie sa manance paine, dulciuri si grasimi. In schimb, va petrece mai mult timp printre jucarii.

Ancheta autoritatilor care trebuie sa decida soarta fetitei nu a fost finalizata inca. Cel mai probabil insa, Flori nu se va mai intoarce acasa. Dupa 7 luni in care au avut grija de copila ca de fiica lor, cadrele medicale o vor trimite pe copila la un centru de plasament.

##VIDEO123289##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei