E forfota mare in camine! Studentii se pregatesc pentru inceputul anului universitar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Cu frigiderul in spate si salteaua in brate, studentii isi ocupa locurile in camin.

O zi a mai ramas pana la deschiderea anului universitar, iar tinerii au multe de pus la punct, asa ca s-au apucat de zugravit si de spalat podelele. Au, insa, un gand care le da sperante: dupa o zi de truda, urmeaza o noapte de distractie.

E forfota mare in caminele studentesti. Unii dau cu var, altii instaleaza frigidere, iar cei mai harnici fac ordine in dulapuri. Au avut grija sa-si ocupe locurile din timp, nu de alta, dar cei obisnuiti cu traiul in comun  stiu deja ca sunt multe de facut intr-o camera studenteasca.



Daca de dulapuri  se pot lipsi, frigiderul e sfant pentru studenti. Cine nu are bani, ia mancare de acasa si o tine la rece. Asa se face ca nici nu a inceput anul universitar ca frigiderele tinerilor din camine sunt pline. Or fi ele ruginite, dar cand deschizi usile, uiti de tot.

Si ar mai fi o regula nescrisa pe care toti stundentii o respecta: "dai ce ai si o duci bine!".
Iar dupa ce impart tot, se pun pe distractie. Motive se gasesc, ca doar o data in viata esti student.

Ca tot vorbeam de petrecere, e muzica de rasuna coridorul in unele camine! Domnisoarele din imagine parca ar fi la ele acasa! Si-au umplut peretii cu poze, si-au pus asternuturi colorate pe pat si au gasit loc pentru toate electrocasnicele.

Cine primeste camera in camin, e un norocos.
Nu plateste mai mult de 200 de lei pe luna, iar daca ramane fara mancare, are de unde sa imprumute. E drept, in fiecare an, locurile nu sunt suficiente!
##VIDEO123331##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.