Au vrut sa faca o sedinta foto INEDITA la nunta, insa un MUSAFIR nepoftit i-a facut sa incremeneasca de spaima!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 03 oct 2020, 23:05

Mirele si mireasa si-au ales un loc cam nepotrivit pentru o sedinta foto menita sa le ramana amintire pentru tot restul vietii. Si oricum le-a ramas mai ales din cauza unui musafir nepoftit.

Dupa ce si-au jurat credinta vesnica in aer liber, mirii s-au ales si cu sperietura zdravana dupa ce au facut o serie de poze tot in natura. Singuri singurei impreuna cu fotograful, cei doi au inceput sa faca risipa de gesturi tandre si declaratii siropoase in fata aparatului foto ca pozele sa arate cat mai expresive.

Dupa un timp, un musafir nepoftit s- apropiat mai mult decat trebuia de cadru si nu e vorba de orice musafir ci de un animal salbatic mare si fioros in persoana unui bivol.

Si mai mult, animalul a vrut sa ii miroasa si poate sa guste din rochia de mireasa a tinerei. Sotul tinerei si-a facut totusi curaj si a alungat animalul de langa ei, asta nu inainte de incerca sa isi calmeze sotia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.