Credeau ca e o FATA NORMALA insa cand s-au apropiat si s-au uitat mai atent la ea, au INTEPENIT! DETALIUL care i-a PARALIZAT de frica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:17

Un grup de tineri mergeau linistiti pe strada, seara tarziu, in momentul in care au auzit un scancet si au vazut o fata imbracata in alb...ce a urmat, i-a lasat muti!

Mai multi tineri s-au ales cu o sperietura zdravana cand au intalnit-o pe strada pe misterioasa fata imbracata in alb. La o privire mai atenta, fata parea foarte derutata si plangea, insa cand si-a dat parul la o parte si i-au vazut fata, toti au inceput sa tipe.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Arata

ca un zombie si scotea sunete ciudate...astfel, daca la inceput, ii pacalea cu aspectul ingenuu, dupa se dezlantuia ca un monstru. Totul a facut parte dintr-o farsa pe care o echipa de tineri au pregatit-o temeinic. REZULTATUL il puteti vedea in VIDEO de mai jos!