Primele imagini cu George Clooney si Amal Alamuddin in ipostaza de mire si mireasa

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Pentru a avea exclusivitate la nunta celor doi, cateva reviste americane au platit o avere. Noi va aratam aceste imagini chiar acum, chiar aici! A fost o nunta ca-n povesti care a durat trei zile si trei nopti iar tinutele mirilor i-au lasat pe toti masca.

Frumoasa sotie a lui George Clooney, avocata, Amal Alamuddin a imbracat o rochie de mireasa din matase frantuzeasca facuta special pentru ea de Oscar de la Renta brodata cu perle si diamante iar pe cap a avut un voal lung de cativa metri.

George Clooney a ales sa poarte, in cea mai frumoasa zi din viata lui un costum Armani, la care a asortat niste butoni inscriptionati cu numele sau in limba araba, pe care i-a primit cadou de la mireasa, si un ceas din aur alb de 18 karate.



In imaginle publicate de revistele "Hello" si "People", la cateva ore de la nunta, se vede cat de indragostiti sunt cei doi miri si cat de fericiti se simt impreuna.

La cununia civila care a avut loc luni, tot la Venetia la fel ca si nunta, George Clooney a imbracat un costum simplu gri iar iubita sa, Amal, a purtat un costum alb si o palarie supradimensionata.


Dupa o ceremonie de 14 minute, cuplul a iesit zambind. Radiau de fericire si au salutat multimea de fotografi. Ambii miri purtau verighete de platina, in timp ce Amal Alamuddin avea la mana si inelul de logodna  decorat cu diamante de sapte carate, in valoare de 750.000 de dolari.

George Clooney, in varsta de 53 de ani, si Amal Alamuddin, in varsta de 36 de ani, au organizat, cu prilejul nuntii lor, o serie de ceremonii si petreceri fastuoase in weekend, la hotelul de sapte stele Aman, din Venetia.
Acum, urmeaza luna de miere pe care proaspetii insuratei si-au programat-o in orasul marocan Marrakech.
##VIDEO123399##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.