Unde e respectul pentru parinti? Si-a batut tatal pana l-a bagat in COMA

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Ce o fi fost in capul unui tanar de 31 de ani care si-a batut tatal pana a ajuns in coma la spital? Mai grav este ca barbatul nu s-a oprit aici.

Si-a varsat naduful si pe o femeie care trecea pe strada. Totul, se pare, ar fi pornit de la o cearta intre tanar si tatal sau. Se aflau amandoi in apartament si, dintr-odata, a inceput scandalul. Nimeni, insa, nu stie de la ce s-au luat la harta mai ales ca barbatul nu a dat niciodata semne de violenta.

Vecinii au ramas uimiti de ce s-a intamplat. Dupa ce si-a batut tatal in casa, tanarul in varsta de 31 de ani a iesit din bloc si s-a indreptat  spre cartierul Craiovei.

Pe strada, insa,  a intalnit o femeie  de 72 de ani pe care a lovit-o cu bestialitate.

Tatal agresorului, in varsta de 58 de ani, a fost transportat de urgenta  la spital. Si femeia batuta  pe strada de acelasi individ a ajuns la spital. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele agresorului pentru tentativa de omor. Tanarul  a marturisit ca si-a pierdut controlul fara insa a preciza motivul gestului sau.

##VIDEO123507##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.