Coroana Miss Universe i-a schimbat viata! Iata ce eforturi face Roxana pentru a arata perfect

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Le vedem stralucind in reviste, dar si pe podiumurile de moda. Putini dintre noi stiu ce eforturi fac manechinele pentru a arata perfect! Prin ce chinuri trec! Ne povesteste Miss Universe Romania!

Miss Universe Romania 2013 e frumoasa de pica si fara strop de fard, dar machiajul este cel care face minuni. Sa nu credeti, insa, ca-i este usor sa reziste 2 ore pe mana make-up artistului si a hair-stylistului.

In timp ce parul este aranjat suvita cu suvita, ea trebuie sa stea nemiscata pentru ca fardul sa fie aplicat fara pic de greseala. Si pregatirile pentru o sedinta foto profesionala, nu s-au incheiat.

Urmeaza alegerea tinutei impreuna cu designerul. Desi manechinele au forme perfecte, unele rochii pot sa le dezavantajeze. Dar pentru Miss Universe totul iese perfect.

N-a fost, totusi, mereu asa pentru Roxana. Nu cu mult timp in urma era doar o simpla domnisoara venita din provincie in capitala pentru o cariera in modeling. A incercat sa ajunga si la pupitru stirilor, fara sorti de izbanda. Visul i-a devenit realitate dupa multa munca, dar mai ales dupa concursul Miss Univers 201.


Si cum coroana ii sade bine, Roxana se bucura nespus de mult ca: "este pentru prima data cand cei de la Miss Universe au sarit un an, ma bucur de coroana inca 2 luni de zile, marea finala se sustine in 2015 ianuarie".
##VIDEO123519##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta