Ziua despartirii! Victimele rapuse in accidentul de sambata seara de pe DN1, conduse pe ultimul drum

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Cei 5 oameni care au murit in teribilul accident de pe DN1 au fost dusi pe ultimul drum de tot orasul.

In ciuda durerii cumplite, familiile lor vor fi nevoite sa bata drumuri lungi- sa-si gaseasca dreptate in justitiei! Dar oare vor reusi banii, chiar daca va fi probabil vorba de o suma importanta, sa rascumpere pierderea lor?

Cu fetele impietrite si cu rauri de lacrimi i-au dus pe ultimul drum pe cei dragi. Aceste imagini cu greu vor fi sterse din memoria campinenilor ingroziti de teribi la tragedie.

Toti cei 5 urcati la ceruri erau oameni plini de putere si cu pofta de viata, dar destinul pare sa fi fost altul! O soarta crunta care nu mai poate fi schimbata sau rescrisa!

Drumul inspre cimitir, acolo unde sufletele lor se vor odihni, a fost unul greu! Parca si  vremea mohorata de la Campina plange cu picuri de ploaie. O zi nefasta cu multe semne de intrebare la care rudele si prietenii cauta un raspuns.
Chiar daca acesta poate nu ar linisti sufletele zbuciumate ale familiilor indurerate!

Vor urma, probabil, multe procese si nu de constiinta, ci de judecata! Si din nou intrebarea „de ce?” va sfredeli gandurile celor ramasi in viata.
Procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au schimbat incadrarea juridica din ucidere din culpa in omor calificat: "infractiunea s-a savarsit cu intentie, deci a fost premeditat".

Asa ca exista posibilitatea ca firma de asigurare sa nu dea nicio despagubire.
Anchetatorii ar putea conchide ca tanarul de 28 de ani a folosit masina ca arma  mortala!

Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie incearca de ani buni sa faca lumina in asemenea situatii. Mai ales ca in Romania mor  zilnic 5-6 oameni.
Fetele oamenilor desfigurate de tristete, pe care le vedeti in imagini, nu pot fi cumparate cu niciun ban! Durerea si moartea nu au moneda de schimb.

Linistea nu se va asterne curand in inimile acestor oameni a caror suferinta este de nedescris.
Cum suspectul a murit si el in accident, lucrurile se complica din punct de vedere juridic!

Ce pot face familiile victimelor? Daunele materiale, in cazul in care s-ar deschide proces, ar putea varia intre 100 de euro si 10 milioane de euro! "In acest proce,s cel care va plati despagubirile fiind asiguratorul RCA al vinovatului". CNADNR a anuntat ca va monta separatoare de sens pe Drumul National 1, insa, nu este exclus ca familia sa dea Compania in judecata! Pana una alta oamenii isi plang mortii!
##VIDEO123549##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei