Ce faci in weekend? Iata unde te poti distra la sfarsitul saptamanii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Un studiu european arata ca danezii lucreaza cel mai putin - doar 34 de ore pe saptamana!

In schimb, noi, romanii, trudim 42 de ore pentru salariul de la sfarsitul lunii. Daca suntem fruntasi la munca, sa fim si la distractie! Cum? Va spun indata!

Vreti sa va plimbati cu bicicleta, sa faceti un gratar sau sa mergem in drumetii? Le puteti face pe toate! Vineri, doar in Transilvania vor mai cadea cativa stropi de ploaie, insa, de sambata se face iar frumos. Toamna-i blanda cu noi! Sa vedem unde puteti petrece la sfarsit de saptamana!

3 zile si 3 nopti e mare petrecere! Weekendul acesta, Sibiul e capitala mustului! Se bea, se manca

si se danseaza pe muzica populara. Pana si Ghita Ciobanul si-a luat traista in spate si se indreapta spre oras. Va va gati: pastrama, sloi de oaie, bulz, balmos inturnat si lapte gros. Bunatati preparate ca la stana lui!

Mergem inainte, dar nu ca racul, ci dupa el! Bucurestiul il serbeaza cu mare fast. De vineri pana duminica in Parcul Herastrau peste 5 tone de raci si una de midii vor fi preparate si servite in aer liber.


Si asta nu e tot! Va puteti alege un rac pe care sa il plasati in centrul unei arene. Atentie la antrenamente! Racul dumneavostra trebuie sa ramana ultimul in ring!

Tot in capitala, de o saptamana curg mii de litri de bere din butoaiele de la Oktoberfest. Daca nu ati semnat condica, mai aveti timp pana duminica. Atmosfera e... de milioane! Nici targurile de toamna nu si-au inchis portile.
Afumaturi, branzeturi, palinci, zacusca, vinuri, dulceturi, turte dulci, poale-n brau, placinte-toate le puteti gusta si cumpara direct de la producatorii care isi vor aduce marfa in Brasov si-n capitala.

In centrul vechi, in acest sfarsit de saptamana o sa aveti ce admira. Domnisoare cochete, evident, dar si tablouri, ceasuri de buzunar, inele si bijuterii ,obiecte de cermica, tricouri pictate si magneti decorativi. Toate-s de vanzare, la preturi pentru toate buzunarele!

Concerte sunt cu duiumul weekendul acesta! Vineri seara, vedetele se rasfira in capitala.
Vunk la Sala Polivalenta,  Mahala Rai Banda la un restaurant de pe Calea Victoriei si Antonia in parcul Herastrau. Da, ati auzit bine. Antonia! Cantareata nu poate sta departe de scena, desi e insarcinata in 5 luni.

Sambata, turneul „Fenomenal” al Vitei de Vie se muta la Arad. La Bucuresti, Delia canta in Centru Vechi, iar Stefan Banica in parcul Herastrau. Duminica, la sala Palatului, Vaya Con Dios le spun adio pentru totdeauna fanilor din Romania.
Sa-i credem pe cuvant? Si anul trecut ne-au amenintat, dar uite ca revin. Va mai aduceti aminte de jocul copilarei, remi?

Daca pe atunci erati campioni, mergeti vineri in Timisoara. Puteti castiga unul dintre cele 8 premii puse la bataie.Vreti mai multa adrenalina? Puteti sa alergati duminica la maratonul din Bucuresti. Distanta de alergat e la alegere: 42 de kilometri, 21 sau 2,9 pentru copii peste 13 ani si incepatori.


Simtiti nevoia de a schimba ceva in casa? Am eu solutia! Si practica, si ieftina! Va trebuie cateva frunze, un carton si  lipici. Nu ati ghicit inca ce o sa iasa? In ultima instanta, puteti sa mergeti la cinema inarmati cu suc si floricele. E premiera filmului „Fata disparuta”.

Scenariul seamana un pic cu binecunoscutul caz Cioaca-ELODIA. Diferenta este ca rolul lui Cioaca este jucat de chipesul Ben Affleck! Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare. Pana atunci, va dau un ultim sfat- nu va fie frica sa incercati lucruri noi. Weekend placut!
##VIDEO123556##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta