Degete rupte, entorse si multe vanatai! Acesta este bilantul unei interventii in forta a mascatilor, insa UITE MARELE SOC de care au avut parte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 19:30

Oamenii legii spun ca au actionat ca la carte! Totusi un mic amanunt le-a scapat ... adresa exacta!

Pana si cei mai temuti mafioti ai Italiei ar tremura de frica dac-ar da nas in nas cu mascatii nostri! Aceasta gospodina, ocupata cu aranjatul muraturilor, a fost tinta lor numarul 1!

O biata femeie din Constanta, insa, mai sa faca infarct cand s-a trezit cu trupele speciale in curte. Inca mai trece prin acele clipe: povesteste socata ca necunoscutii i-au fluturat o foaie pe sub ochi si, pana sa-i priceapa randurile, au atacat iar.

 
Mascatii n-au stat la discutii- spun cei doi soti. Dar o vorba scapata, in toata panica, i-a scos din belea.

“Domnule, noi suntem romani. Noi suntem familia Diaconu si, atunci, procurorul s-a uitat si si-a dat seama ca a fost o greseala”, povestesste femeia.

Pesemne ca oamenii legii aveau informatii sigure despre ce se intampla in curtea plina de muraturi a oamenilor.

Cautau, in locul borcanelor, sute de cartuse de tigari de contrabanda.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un detaliu minor face o diferenta uriasa! Familia cu pricina locuieste la numarul 87 C, si nu la 87, asa cum indica mandatul de perchezitie. De pe gard, insa, litera lipseste cu desavarsire.

De-acasa si din spital, cei doi soti se-ntreaba acum ce-au avut cu ei oamenii legii.

Pana acum, nici noi n-am reusit sa aflam.
Acum, cei doi soti vor sa ii dea in judecata pe cei care i-au batut. In ceea ce priveste restul perchezitiilor,  politistii au retinut 6 persoane suspecte de contrabanda de tigari.

 

Taguri: