JUDECATORII, UIMITI de cerinta lui Gigi Becali!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 19:20

S-a saturat sa stea in spatele gratiilor si nici nu intelege rostul ultimelor luni de detentie.

Asta le-a spus astazi Gigi Becali magistratilor. Mai mult, latifundiarul din Pipera are o dorinþa fierbinte...Asta le-a spus Gigi Becali judecatorilor, in acesta diminieata. Magistratii au parut uimiti de cerinta acestuia si i-au cerut sa le explice in detaliu ceea ce  doreste.

Cui foloseste sa mai fac 4 luni? Cum adica doar 4 luni? Pai domnule presedinte eu fac 2 treimi. Adica din 6 luni, fac 4.

Nu se supara nimeni daca nu mai fac si acele 4 luni. Pledoaria latifundiarului nu s-a oprit aici, ba chiar  s a chinuit sa aduca explicatii solide, in fata judecatorilor.

Oricum nu ies inainte de alegeri, nu ma mai intereseaza politica iar jurnalistii imi fac doar rau. Nu inteleg de ce atata rautate pt 4 luni de puscarie.  De fapt ce atata....vreau sa faceti dreptate si cu asta basta! Si sa dezincriminati faptele!


Gigi Becali a fost vizibil afectat de situatie si spre finalul discursului a explodat.Daca
altadata tinea sa fie pus la 4 ace in fata judecatorilor, acum...n a mai fost asa, a ales o maleta gri si un hanorac.

George Becali s-a prezentant astazi in fata instantei, la Curtea de Apel din Constanta,  in cazul valiza.  S-a judecat contestatia impotriva contopirii pedepsei adica cele 6 luni in plus pe care trebuie sa le execute in acest dosar. Decizia a ramas in pronuntare, pentru data de 17 octombrie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii