Ascensiunea lui Ernest la Kanal D: „Cred ca sunt om de baza la aceasta televiziune“

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Ernest, prezentatorul emisiunii "Ochii din umbra" a acordat un interviu in exclusivitate publicatiei online eva.ro.

Ernest, una dintre vedetele Kanal D, a reusit in acest an sa-si depaseasca toate recordurile. „ Ochii din umbra “, emisiunea lui de duminica seara, a fost de multe ori lider de audienta, cu aproximativ 1,5 milioane de telespectatori pe minut.

Ajuns in anul 2010 la Kanal D, Ernest prezinta doua emisiuni, „Pe banii parintilor“ si „Ochii din Umbra“ (duminica, de la ora 20.00).

Recent, vedeta Kanal D ne-a acordat un interviu in cadrul caruia a vorbit despre emisiunea „Ochii din Umbra“ si despre succesul ei.

eva.ro: La mai putin de o luna de la debutul noului sezon „Ochii din umbra“, ai reusit sa aduci in fata televizoarelor, saptamanal, peste 1,7 milioane de romani. Care este succesul emisiunii?

Ernest: Le multumesc celor care urmaresc duminica de duminica, emisiunea „Ochii din umbra“.

Le multumim ca impartasesc cu noi povestile lor de viata si ca ne dau detalii precise legate de cazul lor, de experienta traita.

Nu exista o reteta a succesului. Doar munca, multa munca facuta bine si fara compromis. Uneori ai succes, alteori nu. E ca o mare agitata. Important e sa iubesti ceea ce faci, atunci te implici si se vad si rezultatele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In minutul de aur, emisiunea a avut o audienta de peste 2,5 milioane de romani.

Aceasta audienta o mai fac emisiuni precum „Vocea Romaniei“ sau „MasterChef“. Te flateaza acest lucru?

Nu mai mult decat ma flateaza faptul ca de ani de zile oamenii urmaresc aceasta emisiune. Nu stiti cati oameni ma opresc pe strada sau la piata sa stam de vorba despre ceea ce au vazut la emisiune. Iar mie imi face placere sa petrec cateva minute cu viata fiecaruia. Mi se pare fabulos.

Oameni care iti spun tot felul de lucruri, de la bucurii la necazuri. Le multumesc tuturor pentru sinceritate si pentru opinia pro sau contra vis a vis de ceea ce fac.

Se poate spune ca esti omul momentului la Kanal D?

Ehhh... ruleta ruseasca. Azi sunt eu, alteori e Madalin, alteori Stirile sau Teo. Imi place sa cred nu ca sunt omul momentului, ci om de baza la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.