SOCANT. A ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce si-a comandat o bautura intr-un bar

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 03 oct 2020, 17:50

O femeie din Utah, Statele Unite, a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau la scurt timp dupa ce a baut un ceai intr-un bar.

Investigatia a aratat ca femeia nu bause ceai cu gheata, asa cum comandase, detergent lichid. Angajatii barului au comis o grava eroare care era cat pe ce sa coste viata unei femei nevinovate. Unul dintre ei a depozitat detergentul intr-un recipient in care fusese zahar. Un alt angajat nu a stiut si a adus recipientul cu detergent la bar, unde se prepara bauturile, varsand continutul in dozatorul unde se prepara ceai.



Ghinionul a facut ca Jan Harding, in varsta de 67 de ani sa primeasca un cocktail toxic, in loc de ceai cu gheata asa cum comandase clienta, care i-ar fi putut fi fatal. Femeii i s-a facut rau pe loc si a fost dusa la spital de urgenta. Pacienta nu a mai putut vorbi timp de 10 zile, in urma acestui incident, si a fost la un pas sa ramana fara voce.
Jan Harding se afla in continuare internata in spital, iar procurorii au deschis deja o ancheta penala impotriva localului.

Intregul incident a fost inregistrat de camerele de supraveghere amplasate in incinta barului.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta