Remedii naturale contra asteniei de toamna! Afla ce este bine sa consumi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:19

Somnolenta prelungita asociata cu insomnii, slabiciunea fizica, lipsa de energie, melancolia si predispozitia pentru raceli si infectii sunt printre primele semnale ale dereglarilor fiziologice si psihice cu care corpul se confrunta la inceput de toamnă.

"Astenia de toamna este o problema frecvent intalnita in aceasta perioada si se manifesta de regula la toate categoriile de varsta, de la copii pana la cei mai in varsta. Aceasta are simptomatologii diferite in functie de organismul si stilul de viata al fiecaruia, insa in general, pentru a evita starile specifice acestei etape, este important sa acordam atentie deosebita unei alimentatii bogate in vitamine si proteine, dar si sa respectam un program regulat de somn", spune medicul imunolog Tania Bejan.



Există insa o serie de remedii naturale care amelioreaza sau solutioneaza manifestarile simptomatice ale asteniei.

Dovleacul este un aliment foarte util pentru sanatatea sistemului nervos. Indiferent daca este consumat crud, copt sau fiert, dovleacul actionează ca un pansament natural pentru sistemul nervos datorita efectului usor sedativ si este adesea recomandat pentru combaterea insomniilor, a starilor depresive si anxietatii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.