Dan Bordeianu, impresionat de experienta KIDSing! "Am primit lectii de viata de la tanci de jumatate de metru!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

In urma cu cateva luni, Dan Bordeianu a facut o miscare curajoasa si a acceptat propunea de a prezenta "KIDSing", show-ul fenomen care se difuzeaza in fiecare miercuri de la ora 20:00 numai la Kanal D.

Actorul a marturisit ca a trait experiente unice pe scena alaturi de copii, de la care a invatat lectii de viata la care nu se astepta.

"Nu stiu daca ati observat, la noi povestea vine dupa cantare. Nu ne intereseaza sa aratam povestea ca sa impresionam. Da, sunt povesti absolut tulburatoare, am trait niste momente si am primit niste lectii de la copii, tanci de jumatate de metru care ne dadeau lectii de viata, dar la KIDSing in primul rand e vorba de voce, de interpretare si de talent.

Trebuie sa marturisesc un lucru: ce fac acum nu cred ca as fi facut, fara modestie spun asta si sa ma judecati daca e cazul, daca nu aveam experienta de scena si din fata camerei. Si mai e un lucru care m-a ajutat foarte tare. Acolo, la mine la teatru, pe scena sau in fata camerei, nu poti sa minti. Iar eu am invatat sa nu mint”, a spus Dan Bordeianu.


Aflati mai multe marturisiri ale actorului intr-un video pe WOWbiz.ro.

"KIDSing" aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul "KIDSing" fac parte Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii.

KIDSing este difuzat de Kanal D, in fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.