Gabriela Cristea: "Mi-as programa pe saptamana viitoare sa fac niste copii!". Ce REACTIE a avut Tavi Clonda

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:39

In debutul acestei editii a emisiunii "Te vreau langa mine", Gabriela Cristea a indemnat pe toata lumea sa profite de timpul liber pe care il are.

"De vineri si pana astazi am incercat sa fac tot felul de lucruri si mi s-a parut weekend-ul de parca a avut o saptamana. Si sper ca asta sa faceti si voi. E foarte important sa ne valorificam timpul la maxim si sa profitam de fiecare moment liber. Pentru ca intotdeauna spunem ca nu avem timp, dar de fapt nu facem altceva decat sa lenevim de dimineata pana seara si dup-aia sa ne trezim ca nu am avut timp pentru alte lucruri", a spus Gabriela Cristea.



Ea a adaugat ca chat-ul a ajuns in ziua de azi un mare consumator de timp, si a facut chiar si o gluma pe aceasta tema.

"Chat-ul ne mananca viata! Am ajuns sa ne iubim pe chat, sa ne certam pe chat, sa ne despartim pe chat, sa ne cerem si prietenia pe chat si sa facem toate lucrurile pe chat. Ma gandeam ca mi-as programa saptamana viitoare sa fac niste copii pe chat".


"Nu! Nu! Dragostea nu se face pe chat!", a replicat Tavi. Urmariti momentul in materialul de mai jos:
##VIDEO123771##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.