TRAGEDIE fara margini in lumea fotbalului romanesc! La numai 19 ani, un jucator a murit intr-un accident de masina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:19

Nu a putut fenta soarta, desi a incercat! Destinul i s-a frant intr-un cumplit accident de circulatie.

Alexandru era singur in masina, se intorcea de la prietena lui si se indrepta spre casa, in Tartasesti, acolo unde locuia. La un moment dat, tanarul ar fi   incercat sa evite o masina care intrase pe contrasens, dar a pierdut controlul  volanului si s-a izbit de un copac!

Jucatorii, antrenorul si conducerea clubului CS Cornu, dar si a Rapidului, unde Alexandru Ionita a crescut timp de aproape 10 ani, sunt in stare de soc.

Din ultima postare de pe un site de socializare se intelege ca era foarte devotat fotbalului! Oficialii FC RAPID Bucuresti si-ai exprimat condoleantele familiei lui Alexandru.

Alex Coman  un alt jucator rapidist, abia isi gaseste cuvintele.Moartea lui Alexandru a cazut ca un traznet peste toata lumea: „un baiat muncitor, un baiat bun, copil talentat!”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandru Ionita a fost imprumutat la formatia din liga a IV a CS Cornu! a marcat 6 goluri in 9

etape, ultima data in partida cu Valenii de Munte, meci disputat cu doua zile inaintea tragediei.

Tanarul, care juca pe post de mijlocas ofensiv, a fost considerat cel mai bun produs al clubului Rapid din ultima vreme.
Nimeni nu se gandea ca la numai 19 ani, tanarul va parasi atat de curand terenul de fotbal pentru totdeauna!  Prietenii si apropiatii au postat mesaje emotionante!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.