Antonia: “Ii iubesc pe amandoi!”

Editor: Bogdan Mihai Author: A.M.
Actualizat: 03 oct 2020, 15:05

Astazi, 8 octombrie, Antonia, jurata emisiunii KIDSing, difuzata in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, a fost prezenta in platoul emisiunii “Desteptarea”, de la Europa FM.

Vlad Petreanu si George Zafiu, gazdele matinalului, i-au lansat o provocare vedetei Kanal D: sa cante un fragment dintr-o productie Disney.  Antonia a ales sa interpreteze un fragment muzical din “Pocahontas” si i-a invitat pe George Zafiu si Vlad Petreanu sa vizioneze filmul de animatie. Vedeta s-a declarat un fan al productiilor Disney, de altfel, in show-ul “KIDSing”, a mai oferit o mostra muzicala din “Mica Sirena”, spre incantarea copiilor prezenti in concurs.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Invitata sa isi caracterizeze pe scurt colegii de jurizare, Antonia le-a schitat portretul lui Gabriel Cotabita si Wilmark. “ Wilmark este picant, pasional, mereu bagat in priza, Gabi e foarte serios si ganditor,  dar nu este atat de rau pe cat pare la televizor. Ii iubesc pe amandoi!, ”, a spus Antonia. 

Cum nu se poate vizita fara marturie foto, Antonia, Vlad Petreanu si George Zafiu s-au imortalizat, la final,  intr-un selfie.