Sotul casierei ucise in coaforul de la Perla da in judecata Ministerul de Interne, dar si societatea la care a lucrat sotia sa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:22

Sotul casierei da acum in judecata Ministerul de Interne, dar si societatea la care a lucrat sotia sa. Cere daune de sute de mii de lei!

Greu de uitat scenele grozaviei de la coafor. Chiar daca au trecut 2 ani si jumatate de cand Gheorghe Vladan  si-a ucis sotia, Cornel Bendre nu poate uita: „acest proces il continui pe parte civila impotriva Ministerului de Interne si al SC Igiena*** pentru ca vreau sa-mi gasesc linistea sufleteasca”. Barbatul cere daune de 300.000 de lei, in jur de 70 de mii de euro.

Considera ca cele doua institutii sunt la fel de responsabile pentru tragedie ca si individul care a apasat pe tragaci: „sotia, Felicia Vladan, a facut nenumarate plangeri la politie, unde era arondat, impotriva

sotului, n-au luat nicio masura!”. Viata I s-a schimbat radical de cand Vladan i-a ucis sotia: „ e greu sa treci peste aceste momente, cand sunt sarbatori, toti sunt impreuna cu familiile tu nu mai ai persoana apropiata, nu mai ai… e foarte greu. ”.##VIDEO124035##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Masacrul de la coafor din martie 2012 a oripilat tara.

Gheorghe Vladan a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a tras mai multe focuri de arma. Doua femei, sotia sa, coafeza in salon- si casiera au murit atunci. Alte 6 persoane au fost ranite. Anchetatorii au stabilit ca sotii Vladan se aflau in proces de divort si ca faptele lui Vladan au fost savarsite cu intentie.

 

Taguri: