Demi Moore e FOC si PARA. Una dintre fiicele ei si-a facut OPERATIE ESTETICA la fata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 14:25

Celebra actrita este extrem de suparata ca fiica ei Rumer Willis, in varsta de 26 de ani, a optat pentru o interventie chirurgicala estetica.

Rumer Willis, o tanara rebela, de altfel, si-a micsorat barbia. O sursa din anturajul actritei a confirmat pentru revista Enquirer ca Demi Moore este ingrijorata ca fiicele ei vor fi supuse presiunilor sociale in legatura cu felul in care arata si vor avea tendinta sa atinga un ideal de frumusete care nu exista in realitate. Actrita este mandra de fiicele ei pe care le crede frumoase prin insasi naturaletea lor.

In mod ironic, dezvaluirile sursei i-au surprins pe jurnalisti. Demi Moore si-a facut de-a lungul anilor numeroase interventii estetice, atat la fata, cat si la corp. Se estimeaza ca ar fi cheltuit in jur de 500 000$ pe operatiile estetice. Actrita a negat, insa, ca ar fi suferit interventii chirurgicale la fata.

Cu toate astea, temerile lui Demi Moore sunt justificate. Cea mai mica fiica a ei, Tallulah, in varsta de 20 de ani, a marturisit intr-un filmulet postat pe internet ca sufera de anorexie si ca are o parere extrem de proasta despre infatisarea ei

fizica.

Rumer Willis

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.