LESINI de RAS. O cioara, PASIONATA de skateboard pe zapada!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 10:20

Nu doar pasionaţii de sporturi extreme practica skatebord pe zapada. O cioara imparte si ea aceeaşi pasiune!

Priviti-o! E cioara careia zburatul nu i se mai pare deloc interesant si care, acum, se da in vant dupa sporturile extreme! Se vede treaba ca a dus-o capul si si-a improvizat propria placuta de skate. Cocotata pe acoperisul unei case acoperit cu zapada, cioara aluneca mai ceva ca schiorii pe partia din Clabucet!

Si, cum ii place adrenalina si dupa prima tura a prins curaj, cioara zboara din nou in varful acoperisului si cauta un loc propice pentru inca o serie! Mai ceva ca un skater profesionist, pasarea iti da seama ca unde nu e zapada, nici placa

improvizata nu aluneca. Asa ca, dupa tentativa de a aluneca fara succes, se urca inapoi in varful acoperisului. Isi asaza tacticoasa skate-ul si isi da drumul pe panta.

Dar, unde nu-i zapada nici placa nu aluneca. Dupa ce mai testeaza terenul realizeaza, intr un final, ca acoperisul acestei case nu e atat de ofertant. Dezamagita, isi ia placa si zborul in cautarea unui loc mai bun in care sa practice sportul pe care abia l-a descoperit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO124378##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.