Ingrediente
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta
200 g faina
2-3 oua
1 si 1/2 lingura ulei sau margarina
Putin lapte cald sau sifon
SareUlei pt prajit
500 g mere curatate si taiate felii
150 g zahar pudra
Mod de preparare
Puneti toate ingredientele inafara de mere si zahar intr-un castron (ouale fara albusuri) si amestecati bine.
Bateti albusurile separat pana obtineti o spuma tare, pe care o inglobati usor in aluat, amestecand de sus in jos.
Obtineti un aluat ca o smantana groasa.
Spalati merele, scoateti cotoarele si taiati-le felii. Incingeti uleiul intr-o tigaie, inmuiati feliile de mar in aluatul crocant si prajiti-le in ulei, la foc iute.
Cand capata o culoare aurie, le scoateti si le asezati pe hartie absorbanta ca sa se scurga grasimea, dupa care le presarat cu zahar pudra si le serviti ca desert.