Femeia care sufera de elefantiazis va primi ajutor din partea Statului multumita Stirilor Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 08:25

Cu lacrimi in ochi, asa a primit femeia cu picioare ca de elefant vestea ca va primi ajutor. Timp de douazeci de ani, nimeni nu a bagat-o in seama.

Abia dupa ce Stirile Kanal D i-au prezentat cazul, au auzit si guvernanţii strigatul ei de disperare! „ Multumesc si celor de la Kanal D pentru ca s-au zbatut pentru cazul asta! Asa imi usureaza si mie un pic viata ”, ne spune femeia.

Impreuna, am readus zambetul pe chipul acestei femei care nu mai spera vreodata sa primeasca ajutorul dupa care a strigat mai bine de douazeci de ani: „ Nu cersesc nimic! Nu vreau decat sa-mi primesc drepturile! Nu pot sa stau intoarsa, nu pot sa stau nicicum ”.

Dupa ce s-a facut ca nu o vede si o nu o aude, acum, in al doisprezecelea ceas, statul, cel care ar fi trebuit sa ii intinda primul mana, a reacţionat. A fost nevoie sa deschidem noi usile ministrilor si sa cerem socoteala in numele bietei femei care nici nu poate sta in picioare.

Dupa ce au vazut cazul prezentat la Stirile Kanal D, guvernanţii au inteles ca femeia nu cerseste mila nimanui.

Acum, Ministerul Muncii si cel al Sanataţii vor semna un ordin comun prin care toti romanii care se lupta cu aceasta boala sa aiba dreptul la un ajutor de insoţitor, asa cum e normal sa fie. Astazi, vestea a ajuns si la urechile femeii care nu mai spera vreodata la ajutor. „ Ministerul Muncii propune incadrarea in grad de handicap pentru toate persoanele care sufera de elefantiazis.

Acum, Olimpia Hardau va avea, in sfarsit, dreptul la un insotitor, asa cum ar fi fost normal sa se intample.
Si credem ca ar mai avea nevoie de ceva. Chiar daca nu cere!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO124498##