El da viata pietrelor! Un maramuresean a pus bazele unei afaceri inedite cu piatra maruntita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 07:05

Face bani din piatra seaca. Da, ati auzit bine, un maramuresean a reusit sa puna bazele unei afaceri inedite cu piatra maruntita.

El este Tibi, asa cum il stiu prietenii, sau omul care da viata pietrelor. Totul a inceput in urma cu aproape un an de zile, cand maramuresanul si-a dat seama ca zicala „A scoate bani din piatra seaca” poate fi adevarata: „ La inceput a fost o nebunie, dar, pana la urma a iesit cea frumos, mie, personal, imi place foare mult ”.

Piatra adunata de pe raurile repezi din munti sau luata din cariera ajunge sa prinda forma in mainile lui nea’ Tibi.

Astfel, paharele,farfuriile sau bolurile create de el sunt cu totul deosebite. Tehnica a dezvoltat-o in timp: „ Am ajuns la o formula ca sa fie solide, sa le pot da mai multe culori.

Dupa mai multe incercari, nea’ Tibi a descoperit secretul vaselor care sa reziste in timp. Vestea ca nea’ Tibi face vase din piatra s-a dus de la un prieten la altul si a ajuns pana dincolo de granitele tarii: „ Am trimis, am facut cadou in Italia, Spania.
Sunt apreciate peste tot. Cine le vede le apreciaza.

##VIDEO124588##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.