Avem o tara plina de asistati social! Sunt proprietari de palate, dar iau ajutor de la Stat

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:41

L-o innobila munca pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni! Dovada vie stau multi dintre asistatii social, pe care fiscul i-a gasit cu bani multi in cont.

Colegii mei au descoperit o comuna in care pana si mandrii proprietari de palate asteapta, cu mana intinsa, ajutor de la stat. 8.000 de suflete are comuna Sadova, 1.300 primesc ajutor de la stat. Este localitatea cu cei mai multi asistati social din Dolj.

Printre cei ajutati de stat, se numara si domnul din imagini. Este imbracat mai ceva ca-n revistele de moda. Ai spune ca este patron.

In realitate, este doar o aparenta! „ Am venit de patru luni de zile, din tarile straine, n-am venit cu ceva pentru trai si, acum, nu mai am nimic. Cu socialul astept! ”. Ne spune ca primeste 200 de lei pe luna. El si sotia.

Ar fi fost mai multi care stateau cu mana-ntinsa la stat, insa, fiscul a luat dosarele la puricat. Domnul a fost taiat de pe lista: „ Plecand in Italia, acum trei-patru luni de zile, m-am intors acasa, mi-am luat si masinuta, sase copii, mama vaduva de 76 de ani, sora mea

la fel, din cauza masinii de 500 de euro, mi s-au taiat toate drepturile
”.

##VIDEO124583##

La auzul cuvantului „munca”, barbatul nu da-n laturi, dar are un mare regret: „ Ajutorul social, normal ca ne ajuta foarte mult. Era bine, ce sa zic ”. Ce au gasit inspectorii in conturile asistatilor social? Mii de euro. In plus, „ Daca nu-si efectueaza orele de prestatie, nu vor mai lua banii pe urmatoarea luna sau pe luna respectiva ”, afirma viceprimarul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ne mutam in cealalta parte de tara. La Galati. Acesti domni, asistati social, au gasit cum sa-si omoare timpul pana vine postasul sa le bata la poarta ca sa le aduca banii. De la stat. Nu de la stat degeaba! Mintea libera de griji si traiul bun ii indeamna la dat din pinteni.

Ar pune osul la munca, dar nu-i invita nimeni.

In Romania, sunt 7 milioane de asistati social intretinuti de 9 milioane de angajati, pe spatele carora traiesc si 5 milioane de pensionari. Practic, unul din trei romani primeste ajutor de la stat.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.