ATENTIE unde va parcati masina! Politistii sustin ca au crescut CONSIDERABIL cazurile de furt de autoturisme

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 11:15

Mare atentie unde va parcati masina! Verificati sa fie inchise bine portierele si portbagajul.

N-ar fi rau sa-i montati si un sistem de alarma! Nu vrem sa va speriem, dar, politistii spun ca suntem in anotimpul furturilor! Spui toamna, spui anotimpul hotilor! O dovedesc faptele, o simt in propriul buzunar, pagubitii! Soferii sunt, mai nou, tinta preferata a hotilor. Numarul furturilor din masini sau de masini, numai in ultima luna, e de speriat:

In luna septembrie au fost savarsite 309 fapte de furt din autoturisme, fata de 292 in cursul lunii august, iar autoturisme au fost sustrase 10, in cursul lunii septembrie, comparativ cu 9, in luna august ”.

Indivizi fara scrupule, dar cu multa ingeniozitate au gasit metode sofisticate sa aiba acces la interiorul masinilor noastre.

Chiar si masinile care nu pot fi valorificate in intregime sunt calcate de hoti. Cel mai des, acestea sunt dezmembrate si vandute pe piese. Nu poti sa stai tot timpul cu ochii pe masina, de frica hotilor. Iar, uneori, nici macar sistemele de supraveghere video nu sunt de folos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Romanul este gata sa faca orice pentru a-si apara bunul.

Insa, cel mai eficient sistem antifurt tot atentia soferului ramane: „ Pentru prevenirea unor astfel de fapte, Politia Capitalei recomanda cetatenilor sa-si parcheze autoturismele in locuri pe cat se poate de vizibile si iluminate. De asemenea, sa nu isi lase la vedere alte bunuri si sa isi monteze un sistem de alarma!”

##VIDEO124615##

 

 

Taguri: