Afla ce culoare are aura ta in functie de zodie! Vezi ce culori iti sunt atasate!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:34

Cele mai multe semne zodiacale au anumite culori atasate din cauza diferitelor caracteristici zodiacale. Iata care sunt acestea.

BERBEC- Rosu, Potocaliu, Verde. Portocaliul ii face pe Berbeci sa-si asume mai multe riscuri. Verdele este asociat cu succesul, leadershipul si siguranat financiara. Rosul ii face sa fie pasionali, deschisi si sexuali.

TAUR- Verde, Galben, Rosu, Culorile mediului. Rosul ii face sa fie foarte inteligenti si atasati de mediul in care traiesc.

GEMENI- Maro, Magenta, Galben. Nuantele de maro si magenta ii fac persoane nonconformiste.

Galbenul ii face amuzanti si parteneri de distractie.

RAC- Albastru, Cristal, Culori de mediu. Iubesc spatiile deschise, in special cele de langa apa. Sunt vindecatori naturali, abilitate oferita de Cristal.

LEU- Rosu, Verde, Galben, Violet. Sunt pasionali si le place viata, carcateristica oferita de culoarea rosie. Pentru ca pot fi lideri buni, nici verdele nu lipseste. Galbenu le face farmecul sa iasa la suprafata iar Violetul ii aduce in centrul atentiei.


FECIOARA- Maro, Indigo, Verde, Violet. Verdele ii face sa fie persoane de succes, iar Violetul le da cele mai bune idei. Indigoul face ca Fecioarele sa aiba o latura creativa. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.