Clipul ei a strans MILIOANE de vizualizari pe internet! Si-a miscat SANII in ritmuri AMETITOARE pe muzica lui Mozart

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 11:45

Incredibil, dar, adevarat! Un model a reusit sa creeze o adevarata disputa pe internet. Blondina isi misca cu lejeritate sanii pe muzica clasica.

Sa fie real sau este un clip trucat? Nici nu o sa va vina sa credeti ce face domnisoara din imagini. Blonda cu tatuaje a reusit sa stranga mai multe vizualizari decat celebrul Van Damme in celebrul spagat. Tine-ti va respiratia! Urmeaza imagini care va vor lasa cu gura cascata! Femeia care a innebunit toti internautii isi dezvaluie secretul.

Vedeti bine! Femeia isi misca sanii intr-un ritm ametitor, pe muzica lui Mozart! Nu e de mirare ca videoclipul face furori pe internet! Cum resuseste femeia sa faca aceste miscari imposibile cu sanii, se intreaba unii.

Sa fie vorba de un trucaj?, se intreaba altii care au vazut deja o alta varianta a aceluiasi clip.

Sara, protagonista acestui clip sustine ca nici vorba de vreun truc, desi recunoaste ca mama natura nu a fost atat de generoasa cu ea: „ Sanii mei sunt falsi, clipul, insa, este real. Este vorba de multa munca si muschi pectorali. Astfel, reusesc sa imi misc implanturile ”, a scris tanara pe o retea de socializare.
Oricare ar fi explicatia, clipul a adunat aproape 11 milioane de vizualizari in doar 4 zile de la postarea pe internet.

##VIDEO124709##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.