Supa de rosii

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 04:35

Gustoasa si hranitoare!

 

Supa de rosii
Ingrediente
1 ceapa mare
2 morcovi
2-3 catei de usturoi
1 cutie de rosii la conserva
500 ml passata de rosii (suc de rosii gros)
Sare
O lingura (rasa) de zahar
Taiati ceapa, morcovul si usturoiul marunt si inabusiti-le in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugati rosiile de la conserva, passata de rosii si o lingura (rasa) de zahar si mai lasati 10 min pe foc.
Pasati cu ajurorul unui blender, sau treceti totul prin sita si puneti sare, dupa gust.Daca vi se pare ca supa este prea groasa, mai adaugati putina apa si mai dati in cateva clocote. Serviti cu crutoane.


Ingrediente

1 ceapa mare
2 morcovi
2-3 catei de usturoi
1 cutie de rosii la conserva
500 ml passata de rosii (suc de rosii gros)
Sare
O lingura (rasa) de zahar


Mod de preparare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taiati

ceapa, morcovul si usturoiul marunt si inabusiti-le in putin ulei.
Dupa ce s-au inmuiat, adaugati rosiile de la conserva, passata de rosii si o lingura (rasa) de zahar si mai lasati 10 minute pe foc. Pasati cu ajurorul unui blender, sau treceti totul prin sita si puneti sare, dupa gust.
Daca vi se pare ca supa este prea groasa, mai adaugati putina apa si mai dati in cateva clocote.

Serviti cu crutoane!

 

 

Taguri: