SOCANT. Politista BEATA la VOLAN a ranit o femeie si a provocat HAOS pe sosea!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 03 oct 2020, 04:35

Daca toti politistii ar fi ca ea, ne intrebam unde am ajunge. Nici nu va imaginati ce a provocat o politista in aceasta dimineata, dupa ce s-a cinstit cu alti colegi de serviciu!

O femeie era sa-si piarda viata fara sa faca absolut nimic! Imaginile surprinse in aceasta dimineata, in jurul orei patru, arata o politista turmentata in varsta de 26 de ani care se intorcea de la un chef impreuna cu alti doi colegi de serviciu.

Cei trei ar fi petrecut la un bar din Focsani, dupa care au plecat la drum. Tanara politista s-a urcat la volan, fata sa tina cont ca bause si ar fi inceput o cursa nebuna pe bulevard, pana cand soferita a pierdut controlul volanului si a incurcat drumul.

Ea a intrat cu masina de teren pe care o conducea intr-un chiosc de ziare. Dezastru a lasat in urma ei, dar, si mai grav este ca vanzatoarea era la lucru.

Biata femeie, care abia venise la munca, a fost grav ranita! Norocul ei a fost ca a reusit sa se retraga inainte ca masina sa intre in chiosc. De constructie nici nu mai poate fi vorba, a fost complet distrusa! Ce-a facut, intre timp, soferita? Nu va ganditi ca a sunat la salvare sau ca si-a chemat colegii la locul accidentului!

##VIDEO124804##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Probabil

din cauza alcoolului, politista angajata in cadrul Serviciului Economic al Inspectoratului de Politiei Vrancea a uitat care sunt regulile in astfel de situatii si a plecat de la locul accidentului impreuna cu ceilalti doi colegi, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Trecatorii au fost cei care au sunat la 112, pentru ca vanzatoarea sa fie dusa de urgenta la spital.

Bolidul pe care il conducea, in valoare de cateva zeci de mii de euro, se pare ca apartine unui coleg de serviciu.

Pana la urma, politista care a provocat haos pe sosea si care ar fi putut omori un om nevinovat a fost prinsa! Avea o alcoolemie de 0,56 miligrame alcool pur in aerul expirat. Anchetatorii au gasit mai multe sticle cu bautura in masina condusa de politista. Politista a fost dusa la audieri, in timp ce victima de la chiosc, la spital. Din fericire, femeia este in afara oricarui pericol.