Prostitutia, traficul de stupefiante si contrabanda ne salveaza economia? Afla ce VENITURI incaseaza infractorii din activitati ilegale!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 iul 2020, 15:50

Prostitutia, traficul de stupefiante si contrabanda ne salveaza economia? Ar trebui, pentru ca veniturile din activitatile ilegale intra in calculul Produsului Intern Brut.

Logica finantistilor este simpla: banii, indiferent cum sunt castigati, circula in economie. Cu ce rezultate? Incercam sa vedem acum! „Baga bani!” nu sunt doar versuri dintr-un hit celebru, ci, mai nou, o cerinta a Uniunii Europene conform careia, de la 1 octombrie, in calculul produsului Intern Brut trebuie incluse si activitatile ilegale. Caci, vorba aceea, tot ale noastre sunt, chiar daca se fac mai cu perdea!

Institutul National de Statiistica s-a conformat si a adunat deja primele date! Produsul Intern Brut este un indicator care reprezinta suma serviciilor si marfurilor din toate ramurile economiei.

Cum prostitutia duduie, chiar si pe timp de criza, de ce sa nu luam in calcul si serviciile acestor doamne?

V-ati intrebat vreodata ce venituri aduna prostituatele din Romania intr-un an? Au facut-o cei de la Institutul de Statistica. Au adunat date de la politie si de la diferite ONG-uri. Rezultatul nu e deloc de netrecut cu vederea. Anul trecut de exemplu, fetele au avut incasari record- de peste 179 de milioane de lei.

Nici nu e de mirare daca ne gandim ca o o prostituata lucreaza 43 de saptamani pe an! Si asta nu e tot. Daca ar fi sa adunam si veniturile obtinute din contrabanda cu alcool si tigari.

##VIDEO124974##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Peste 720 de milioane de lei! La care se adauga alte 750 de milioane cheltuite numai de consumatorii de stupefiante! Principiul este simplu.

Un leu produs fie de economia neagra, fie el obtinut in mod corect, ajunge tot in acelasi loc. La piata sau la supermarket. Singura diferenta? Dintr-un leu muncit cu sudoare ramai, dupa plata impozitelor, cu o biata moneda, in timp ce leul obtinut illegal scapa neimpozitat!

De departe, insa, cea mai mare activitate economica subterana ramane evaziunea fiscala. 72 de miliarde numai din neplata TVA. Cu acesti bani la buget, acciza pe combustibil putea fi eliminata.

TVA-ul la alimente ar putea sa scada cu mai multe procente. Unde mai pui, ca tot cu banii acestia am fi putut umple tara de autostrazi

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.