Jean de la Craiova, semn de recunostinta pentru Bruce Lee! A cantat la mormantul lui, in America

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Veselie mare intr-un cimitir din America! Stiu ca va vine greu sa credeti, dar manelistii nostri au cantat la mormantul marelui Bruce Lee!

Autorul spune ca e de fapt un semn de recunostinta. Ati vazut si, mai ales, ati auzit bine! Jean de la Craiova si-a luat formatia, a plecat in America si s-a oprit direct la cimitirul unde este inmormantat idolul copilariei sale.

Si pentru ca nu se putea prezenta oricum in fata mareului karatist, Jean s-a pregatit asiduu pentru intalnire si i-a facut o dedicatie in stil caracteristic! Printre randuri, Jean nu a uitat sa strecoare si binecunoscuta formula cu care isi incanta de mult timp fanii.



"Lovit" de inspiratie, manelistul parea sa nu se mai opreasca din rimele care veneau una dupa alta, in compozitia inedita. Dupa aproape 3 minute de laude aduse in versuri, Jean si-a terminat reprezentatia si si-a luat ramas bun de la mormantul celui mai indragit instructor de arte martiale al tuturor timpurilor.
##VIDEO125063##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.