Le-ati redat speranta! Tatal si fiul care locuiesc intr-o rulota pe camp va multumesc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Nu au ramas fara ajutor! Povestea trista a copilului care locuieste impreuna cu tatal sau intr-o rulota pe un camp a ajuns la inimile dumneavoastra! I-ati ajutat atunci cand nici nu mai sperau ca viata lor poate fi altfel. Va multumim!

Nu i-ati lasat sa se zbata singuri! Ati intins o mana de ajutor acestui tata si copilului sau care isi duc viata intr-o rulota. Nu au apa, caldura si nici curent electric.

Mica incapere improvizata in care se chinuie, zi de zi, nu are nici geamuri. Voi, telespectatorii Stirilor Kanal D, ati reusit sa le redati speranta ca vor avea o viata normala. Au primit de la oameni cu suflet materiale de constructii si haine.



"Dupa ce a aparut povestea noastra la televizor, a si venit o familie si i-a adus niste dulciuri la copil, niste hainute, ce a putut, le multumesc din suflet", spune tatal copiilor.

Neajunsurile de zi cu zi nu l-au facut pe baiat sa renunte la scoala. Este in clasa a sasea. Ce-si poate dori acest copil? Sa nu credeti ca viseaza tableta sau telefon mobil- vrea un bec!

Tatal spera ca, pana vine iarna, sa reuseasca sa ridice macar o camera pentru ca fiul sau sa poata invata in conditii normale.
Daca doriti sa-i ajutati, ne puteti scrie la [email protected].
##VIDEO125128##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.