Am trait s-o auzim si pe asta! Podul care nu poate fi renovat din cauza broastelor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Am trait s-o auzim si pe asta! O specie de broasca, protejata de lege, intarzie lucrarile de reabilitare ale unui pod din Timis! Cel putin asta spun constructorii, care se plang ca trei luni pe an nu pot sa munceasca.

Problema muncitorilor care si-au pus casca-n cui starneste hohote de ras, numai cand auzi de ea: Bombina Bombina- suna ca un utilaj de lucru care face gropi, dar, de fapt, e o specie rara de broaste care traieste nederanjata, fix sub podul care trebuie reabilitat!

I se mai spune buhaiul de balta cu burta rosie si e protejat de lege, asa ca... adio, lucrari! Bombina ii tine la distanta nu doar pe angajatii de la Drumuri, ci, si pe soferi.

Bietii de ei, prefera sa ocoleasca, decat sa-nvete biologia la volan!

Soferii circula cu dificultate pe ruta Timisoara-Buzias din cauza acestui pod de la Albina care este in reabilitare de mai bine de cinci ani. Lucrarile ar fi trebuit finalizate in primavara acestui an, dar vedeti ca termenul a fost decalat.

Lucrarile au fost, oricum, incepute cu stangul. S-au tot amanat, din lipsa de avize, iar cand- in sfarsit- muncitorii s-au pus pe treaba, au aflat ca trebuie sa dea cu picamerul in liniste deplina!

Lasam biologia deoparte pentru filosofie: mai in gluma,
mai in serios, soferii se-ntreaba cine a fost primul? Podul sau broscoiul? Consiliul Judetean Timis a investit 4,2 milioane de euro in reabilitarea podului. Autoritatile spera ca lucrarile sa fie gata pana la finalul anului.
##VIDEO125130##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.