Mihai Calin, amintiri din comunism: “Bunica ne facuse niste halate groase, ca de spital, sa rezistam la frig”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Nascut si crescut in comunism, actorul Mihai Calin, prezentator al emisiunii “Norocul iti bate la usa”, ce debuteaza sambata, 25 octombrie, Kanal D, a avut parte de tot ceea ce constituia lupta pentru supravietuire in acei ani.

Ca multi alti romani, Mihai Calin isi aminteste de lipsa apei calde, de lipsa caldurii, in calorifere si de improvizatiile la care apelau oamenii, pentru a face fata neajunsurilor de tot felul.

“Acum iti vine sa razi, dar erau 13 grade in casa! Toti se descurcau cumva- era o intreaga industrie de inchis balcoane. La noi in casa traiam cu mama, tata si cu bunica. Bunica ne facuse niste halate de molton, caramizii, ca de spital.

Parca toti eram bolnavi, umblam infofoliti in halatele acelea ca sa ne protejam cat de cat de frig. Iar pe dedesubt purtam trening si pulovar”. Aceasta este descrierea sumara, dar sugestiva, a unei zile de iarna pe care a petrecut-o copilul Mihai Calin in comunism.

Mihai Calin este prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, ce va fi difuzata incepand cu 25 octombrie, in fiecare sambata, de la 21.30,
la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.