Gabriela Cristea, cu ochii in LACRIMI la ziua ei de nastere. Afla de ce a PLANS frumoasa vedeta!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Gabriela Cristea si-a sarbatorit ziua de nastere vineri seara intr-un reastaurant select din Bucuresti alaturi de colegi si prieteni apropiati.

Gabriela Cristea a fost extrem de fericita la eveniment. Organizarea a fost una de nota zece, iar Tavi i-a pregatit cateva surprize speciale. Una dintre ele a fost recitalul muzical de o ora si jumatate, in care cantaretul si band-ul lui au interpretat melodii pentru sarbatorita, toate de dragoste si cu trairi intense.

O alta surpriza facuta de Tavi iubitei sale Gabriela Cristea a fost tortul spectaculos, inalt de cinci etaje, in culori alb cu mov, adus de ospatari in asociere cu un joc spectaculos de artificii.

Momentul a fost unul extrem de impresionant pentru bruneta, care, de emotie, abia si-a stapanit lacrimile.

" Cand am vazut tortul acela atat de spectaculos, Te tavi cum imi canta "Multi ani traiasca", toti prietenii in fata scenei si pe parintii iubitului meu in picioare am simtit o fericire imensa, si am inceput sa plang! De regula, imi controlez sentimentele,dar de data aceasta a fost prea mult! Am fost coplesita! M-am simtit cu adevarat o femeie iubita ",  declarat frumoasa prezentatoare pentro wowbiz.ro.

Vezi video si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.