Mai ceva ca RAPUNZEL! La 12 ani parul este masoara peste 100 cm. Ii ia o ora sa se spele pe cap si inca o ora sa-l usuce!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 18:30

Faceti cunostinta cu varianta din realitate a lui Rapunzel! O fetita in varsta de 12 ani din Marea Britanie nu si-a tuns parul decat de doua ori in viata ei.

Katy White, o adolescenta in varsta de 12 ani, masoara 140 de cm, iar parul ei peste 100 cm. Nu s-a tuns pana acum decat de doua ori, iar cositele ii ajung pana aproape de glezne. Este supranumita Rapunzel, celebrul personaj de poveste care avea o podoaba capilara uimitoare.

Adolescenta a povestit pentru Daily Mail ca ii ia o ora sa s-i spele parul si inca una ca sa-l usuce.

Cel mai mult ii place cand lumea o opreste pe strada sa-i spuna ce par frumos are. Jurnalistii au dus-o la un hair stylist pentru a vdea in ce conditie se afla cositele fetitei, insa spre umirea tuturor, expertul a declarat ca parul lui Katy se afla intr-o stare perfecta chiar daca nu obisnuieste sa-si tunda periodic varfurile.

Nu va lasati, insa pacaliti de frumusetea adolescentei! Katy White practica artele martiale, ia daca cineva nu se poarta cu ea, cositele ei se transforma pe loc in "biciul fermecat".



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sursa foto: dailymail.co.uk