LOVITURA de TEATRU pentru Narcisa. Fosta ei nora vrea sa depuna PLANGERE PENALA impotriva ei: “Ii place sa terorizeze lumea”

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 28 aug 2021, 15:35

Angela, fosta nora a Narcisei, a facut dezvaluiri incendiare la WOWbiz. Ea a descris-o pe iubita lui Guta ca pe o femeie extrem de violenta.

Angela a fost concubina lui Nicusor, fiul cel mare al Narcisei Balaban, iubita lui Guta. Angela si Nicusor au trait impreuna 10 ani si au doi copii minori. Tanara s-a stabilit in prezent in Italia, unde si lucreaza, iar cei doi copii au ramas in grija lui Nicusor, fostul ei concubin si fiul cel mare Narcisei.

Ii place sa terorizeze lumea, sa jigneasca, sa umileasca ”, a declarat Angela care a povestit ca Narcisa a batut-o, a jignit-o si il punea si pe Nicusor sa o bata.

Are o taietura pe umar si un dinte scos in urma batailor primite de la Nicusor. Nu era respectata nici de iubitul ei si nici de Narcisa care o voia sa o foloseasca doar ca menajera in casa.

Angela doreste sa depuna plangere penale impotriva Narcisei. Are dovezi ca fosta iubita a lui Guta a platit 3 barbati care au intrat cu forta in apartamentul unde locuia Nicusor.
Cei trei barbati i-au terorizat copiii la comanda Narcisei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii