STRIGATOR la CER. O mama a primit in INSTANTA dreptul de a-si EUTANASIA fiica in varsta de 12 ani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 17:10

Cazul lui Charlotte Fitzmaurice, o mama in varsta de 36 de ani din Marea Britanie a umit o lume intreaga!

Charlotte Fitzmaurice a nascut-o pe Nancy in urma cu 12 ani la un spital din Londra. Bebelusul era, insa, grav bolnav! Micuta Nancy s-a nascut cu hidrocefalie, o boala grava in care se acumuleaza lichid cefalorahidian in creier, meningita si septicemie. Aceste afectiuni extrem de grave si la o varsta atat de frageda au avut urmari grave pentru fetita. Nancy suferea de handicap sever: nu a mai putut sa vorbeasca, sa mearga si nici sa se hraneasca singura.



Viata micutei era un chin! Nancy trebuia hranita printr-un tub si necesita ingrijiri speciale, depindea de o serie de aparate care o mentineau in viata. Mama ei, Charlotte, a fost nevoita sa renunte la serviciu pentru a avea grija non stop de fiica ei. Periodic, Nancy trebuia supusa unei proceduri care sa-i scoata lichidul cefalorahidian care se acumula in cavitatile creierului. Fetita suferea teribil!

Charlotte Fitzmaurice a luat decizia de a-si eutanasia fiica pentru ca nu mai voia sa o vada suferind.

" Nu era fiica mea, era doar o carcasa. Lumina din ochii ei a fost inlocuita de o dorinta arzatoare de a fi in pace", a declarat Charlotte pentru The Metro.

Femeia a primit acordul judecatorilor de a-si eutanasia fiica. Micuta Nancy s-a stins din viata pe 21 august, iar mama ei spera ca sufletul sa-si fi gasit linistea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: metro.co.uk

 

Taguri: