Salata "A la russe"

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 17 aug 2020, 11:38

Delicioasa si usor de preparat!

 

Salata "A la russe"
Fara carne
Ingrediente
500 g cartofi
300 g morcovi
150 g castraveti in otet
150 g telina (optional)
50 g hrean
3 oua
1 lamaie
50 g mustar
150 ml ulei
Sare
O legatura patrunjel (otional)
Mod de preparare
Spalati morcovii si cartofii si puneti-i la fiert.
Taiati castravetii si gogosarii cubulete mici. Dati telina si hreanul prin razatoarea fina. Punem totul intr-un castron mai mare.
Intre timp, faceti maioneza. Inainte de a sparge ouale, spalati-le bine cu detergent de vase si multa apa. Puneti cele 3 galbenusuri impreuna cu mustarul si zeama de lamaie, incepeti sa amestecati cu ajutorul unui tel sau mixer si adaugati uleiul in fir subtire. Potriviti de sare. Adaugati ulei pana ce maioneza se intareste.
La sfarsit,dupa ce s-au racit, taiati morcovii si cartofii, puneti totul intr-un castron si amestecati. Ornati cu patrunjel tocat.

Ingrediente

500 g cartofi
300 g morcovi
150 g castraveti in otet
150 g telina (optional)
50 g hrean
3 oua
1 lamaie
50 g mustar
150 ml ulei
Sare
O legatura patrunjel (otional)


Mod de preparare

Spalati morcovii si cartofii si puneti-i la fiert.

Taiati castravetii si gogosarii cubulete mici. Dati telina si hreanul prin razatoarea fina.
Punem totul intr-un castron mai mare.Intre timp, faceti maioneza. Inainte de a sparge ouale, spalati-le bine cu detergent de vase si multa apa.
Puneti cele 3 galbenusuri impreuna cu mustarul si zeama de lamaie, incepeti sa amestecati cu ajutorul unui tel sau mixer si adaugati uleiul in fir subtire. Potriviti de sare.
Adaugati ulei pana ce maioneza se intareste.

La sfarsit,dupa ce s-au racit, taiati morcovii si cartofii, puneti totul intr-un castron si amestecati. Ornati cu patrunjel tocat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: