Motivele pentru care nu ar mai trebui sa mananci paine niciodata! Este incredibil!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:52

Peste 70% dintre oamenii care renunta subit la consumul de paine au parte de o pierdere imediata in greutate in decursul primelor doua saptamani.

Iata care sunt cele SAPTE motive foarte importante pentru care nu ar trebui sa mai mananci paine:

1. Painea cu grau intreg poate mari glicemia mai mult decat un baton de Snickers- Aceasta paine se obtine in urma unui proces in care cerealele sunt descompuse si ajung la o stare asemanatoare cu cea a fainei. Din moment ce forma aceasta este de pudra, corpul poate digera painea repede, transportand-o in sange sub forma de glucoza.

Acest lucru faciliteaza producerea hormonului cunoscut drept insulina. Painea cu grau intreg are chiar un Indice Glicemic mai mare decat majoritatea dulciurilor, precum batoanele Snickers.

2. Painea contine mult gluten- Aceasta proteina are proprietati care o aseamana cu lipiciul, care duc la manifestarea proprietatilor vascoelastice ale aluatului. Glutenul este daunator pentru majoritatea oamenilor, nu doar pentru cei diagnosticati cu sensibilitate la gluten sau enteropatie glutenica (boala celiaca).


3. Consumul de grau procesat poate fi fatal- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: