Situatie fara PRECEDENT la “Te vreau langa mine”. Nemultumit ca l-a facut de RUSINE la TV, tatal unui concurent a venit in platou sa-si ia fiul acasa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Roman, unul dintre cei mai simpatici participanti inscrisi la "Te vreau langa mine" a avut surpriza sa constate ca tatal sau a venit in platoul show-ului.

Roman a venit tocmai din Republica Moldova, in Romania, la" Te vreau langa mine" pentru a-si gasi jumatatea. Tanarul a mai fost casatorit si are trei copii, dintre care doi biologici. cand a ramas gravida cu cel de-al treilea copil, sotia lui Roman i-a marturisit acestuia ca nu el este tatal copilului. Desi a fost profund dezamagit, Roman a acceptat sa creasca el copilul, insa ruptura dintre el si sotie a fost definitiva.

Roman si-a lasat copiii in grija parintilor si a venit la "Te vreau langa mine", hotarat sa-si gaseasca perechea. Numai ca gestul lui nu a fost vazut cu ochi buni de catre tatal lui Roman. Barbatul a venit in platoul show-ului pentru a-si lua fiul inapoi acasa. I-a spus lui Roman ca l-a facut de rusine in sat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO125819##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.