Pregatirile de Halloween sunt in toi la Castelul Bran. Cum vor fi intampinati cei mai curajosi turisti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:53

Sute de bostani vor fi transformati in felinare, ielele se pregatesc de dans iar licoarea magica a contelui Dracula isi asteapta musterii.

„Isi va face aparitia isusi contele Dracula, el va conduce turistii si le va prezenta castelul si, dupa tur,  ii vom astepta cu un pahar de vin rosu, in curtea interioara. Dupa turul castelului ii invitam la after-party, in cortul din parcul regal.”, spune managerul Castelului Bran.

Castelul Bran, care, in noaptea de Halloween, ii atrage pe turisti, ca un magnet. Anul acesta sunt asteptati 1500 de vizitatori, majoritatea, de peste hotare.

Vrajitori, monstri si scheleti, cu totii va vor insoti in noaptea de Halloween. Si  portile castelului groazei vor ramane deschise pana dupa miezul noptii.

Curajosii care se vor incumeta sa viziteze castelul in noaptea de Halloween vor scoate din buzunare 50 de lei iar cei care vor  participa si la petrecerea de dupa miezul noptii vor  mai plati inca 20 de lei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pentru Halloween s-au pregatit si micii comercianti din preajma castelului care abia ii asteapta pe turistii dornici  de distractie.

Nici barurile din zona nu au scapat de decoruri infioratoare. Craniile si scheletele  vor sta la  mese cu turistii iar meniul va fi  unul  special. Acum, nu ramane decat sa soseasca  cei mai curajosi petrecareti.