Pericolul de care nu stiai din apele plate! Uite la ce trebuie sa fii atenta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 01:25

Conducerea Patronatului Apelor Minerale APEMIN atrage atentia ca apele de masa sau plate sunt potential periculoase, in special toamna si primavara.

Cauzele sunt legate de patrunderea apelor provenite din ploi si din topirea zapezilor in sursele de exploatare, care aduc cu ele si substante daunatoare sanatatii.

Apele de masa sau plate care nu au trecut pe eticheta sticlei cuvantul “mineral” au aceiasi parametri ca si apa de la robinet. Acestea sunt tratate chimic pentru distrugerea microbilor, ne spune Mihail Ianas, directorul executiv al Patronatului Apelor Minerale APEMIN.

“Apele de masa provin din puturi de mica adancime, care se exploateaza din jurul Bucurestiului si care se trateaza fizico-chimic in asa fel incat sa corespunda normelor de apa potabila.

De exemplu, impotriva bacteriilor se supun unui tratament cu jet de ultraviolete, se mai adauga si anumite substante si se filtreaza." Citeste cotinuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.