Am aflat SECRETUL siluetei perfecte a Andreei Marin. Uite cum se mentine diva in forma!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Andreea Marin face Pilates pentru a se mentine in forma. "E un chin, dar merita", a declarat Zana Surprizelor pentru WOWbiz.

O echipa WOWbiz a mers la resedinta Andreei Marin pentru a vedea cum este o zi din viata divei. Zana Surprizelor isi incepe ziua dis de dimineata, facand miscare. Face Pilates de doua ori pe saptamana, ajungand sa stea in pozitii incredibile special pentru a arata foarte bine. Andreea Marin se apropie cu pasi repezi de 40 de ani, insa arata mai bine ca la 20 de ani.

" Fac pilates de doua ori pe saptamana, dar incerc sa fac o forma de miscare in fiecare zi. Sunt dificile miscarile la inaltime. Nu e deloc usor sa faci ce spune antrenorul. Dar merita. E un chin cu rezultate placute. Sunt un om indragostit de sine insusi, ma uit in oglinda la mine cu respect. Sportul este cel care imi deschide ziua, dar este o zi plina.

Inainte de orice inceput de zi este normal sa am cateva momente de cochetarie
" a declarat Andreea Marin.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.