Afla care sunt cele mai mari fobii ale zodiilor! Uite cate sanse sunt sa ai si tu asa ceva!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:56

Pentru ca Halloweenul este aproape, ne-am gandit la ce ne inspaimanta cel mai mult. Iata care sunt fobiile zodiilor.

BERBEC- Este cel mai activ din semnele zodiacale, asa ca cea mai mare fobie a lui este KATISCOFOBIA, adica frica de a sta jos. De asemenea PARALIPOFOBIA, frica de neglijarea sarcinilor si a responsabilitatilor se incadreaza perfect.

TAUR- Este unul dintre cele mai letargice semne zodiacale, asa ca KINETOFOBIA, frica de miscare, ii sperie cel mai tare. De asemenea, TROPOFOBIA, frica de a face schimbari, li se potriveste la fel de bine.



GEMENI- Este foarte greu sa te pierzi atunci cand esti pus in fata mai multor decizii. DECIDEOFOBIA este teama de a lua decizii si cea care ii inspaimanta cel mai tare.

RAC- Iubeste confortul casei sale, inconjurat de prieteni si familie. AGORAFOBIA, frica de spatii deschise, este una dintre fricile lor, alaturi de PANTOFOBIA, frica de a suferi si de a se imbolnavi.


LEU- Adora sa fie in centrul antentiei, inconjurat de lumini stralucitoare. De aceea, ATYZCHIFOBIA, teama de esec, este una dintre cele mai mari frici ale sale.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.